RCsports RCsports RCsports RCsports
Sport Medisch Instituut

RCsportS

Praktijk voor medische sportbegeleiding

Sportfysiotherapie

Je kunt bij RCsports terecht met een langdurige (chronische) blessure, incidentele 'wisselende' pijn en voor de sportspecifieke revalidatie na een operatie. Als geblesseerde sporter wordt je behandeld en intensief begeleid tot het gewenste niveau is behaald.

Het eerste consult bestaat uit een vraaggesprek, een bewegingsanalyse en een uitgebreid sportspecifiek onderzoek. Op basis hiervan wordt de gestelde diagnose en jouw persoonlijke behandelplan besproken. Je krijgt, naast een sportspecifiek traject op maat, adviezen waarbij rust zeker niet aan de orde komt.

Door de goede resultaten en het voortdurend nastreven van kwaliteit, zijn in de loop der jaren nauwe contacten gelegd met o.a. het Laurentius Ziekenhuis Roermond, Viecuri Vitaal (SMA) en Het Loopcentrum in Horst. Tevens wordt nauw samengewerkt met Osteopathie Roermond.

Het is voor ons een uitdaging om jou als sporter blessure vrij en op een verantwoorde wijze te laten participeren in de sport die je zo graag doet. Heb je een blessure of wil je professionele begeleiding tijdens de opbouw naar een specifiek doel? Neem dan snel contact op.


GET BACK IN THE GAME... FASTER!!

Direct contact opnemen »
Roermond, 11/2015

quotes Door hevige kuitkrampen, ondanks onderzoeken elders, heb ik de afgelopen 3 jaar niet fatsoenlijk kunnen sporten. Na 7 behandelingen bij RCsports, waar mijn spierspanning, fascie en bindweefsel is aangepakt ben ik geheel pijnvrij!

Majorie van de Kar